DENNÍ MENU
Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.
Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!
DENNÍ MENU
od
20.–24. 10. 2025
Pondělí 20. 10.
Vývar s masem a nudlemi
I. Grilované kuřecí prsíčko se šunkou a sázeným vejcem, šťouchané brambory se špenátem a BBQ majonézou
II. Tagliatelle s boloňským ragů a parmezánem
169 Kč
Úterý 21. 10.
Květákový krém s krutony
I. Smažená drůbeží jatýrka s vařenými bramborami a tatarkou
II. Vepřové kostky na houbách s houskovým knedlíkem
169 Kč
Středa 22. 10.
Zeleninová polévka
I. Vepřové karbenátky s kyselým zelím a vařenými bramborami
II. Kuřecí steak s třemi druhy sýrů, hranolky
169 Kč
Čtvrtek 23. 10.
Frankfurtská polévka
I. Vepřový španělský ptáček s jasmínovou rýží a okurkový salát
II. Kuřecí řízek s domácím bramborovým salátem
169 Kč
Pátek 24. 10.
Zelná polévka
I. Maminčino kuřecí stehýnko s bramborovou kaší a rajčatovým salátem
II. Smažený sýr se šunkou, hranolky a tatarka
169 Kč
TÝDENNÍ NABÍDKA
Nabídka pro každý den po celý týden
Tagliatelle s kuřecím masem, smetanou a baby špenátem a parmezánem
179 Kč
