DENNÍ MENU
Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.
Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!
DENNÍ MENU
od
18.–22. 8. 2025
Pondělí 18. 8.
Bramborová polévka
I. Přírodní kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, šťouchané brambory, rajčatový salát
II. Chilli con carne s mletým hovězím masem
169 Kč
Úterý 19. 8.
Vývar s masem a nudlemi
I. Vepřové ražniči z pekáče, hranolky a tatarská omáčka
II. Královský kuřecí řízek se šunkou a čedarem, vařené brambory a pikantní omáčka
169 Kč
Středa 20. 8.
Kapustová polévka s bramborem
I. Halušky s bryndzou a grilovanou paprikovou klobásou
II. Medailonky z vepřové panenky na pepřové omáčce s americkými bramborami
169 Kč
Čtvrtek 21. 8.
Boršč
I. Grilované kuřecí špízky s anglickou slaninou, vařenými bramborami a tzatziki
II. Hovězí guláš s našim houskovým knedlíkem a čerstvou cibulkou
169 Kč
Pátek 22. 8.
Tomatová polévka s těstovinou
I. Smažená kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem
II. Vepřový vrabec, kyselé zelí, variace bramborových a houskových knedlíků
169 Kč
TÝDENNÍ NABÍDKA
Nabídka pro každý den po celý týden
Halušky s uzeným masem, zelím
a vídeňskou smaženou cibulkou
179 Kč
