top of page

DENNÍ MENU

Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.

Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!

DENNÍ MENU

od
8.–12. 12. 2025

Pondělí 8. 12.

Frankfurtská polévka

I. Loštické karbenátky, bramborová kaše, hanácký salát

II. Medailonky z vepřové panenky, houbová omáčka, hranolky

169 Kč

Úterý 9. 12.

Česneková polévka s bramborem a klobásou

I. Vepřové kostky na kmíně, jasmínová rýže, okurkový salát

II. Mexický kuřecí steak (fazole, kapie, cibule, česnek), šťouchané brambory

169 Kč

Středa 10. 12.

Kapustová polévka se slaninou

I. Vepřové rizoto s hráškem a strouhaným sýrem, salát z červené řepy

II. Smažená kuřecí játra, vařené brambory a tatarka

169 Kč

Čtvrtek 11. 12.

Vývar s masem a nudlemi

I. Vepřová pečeně na smetaně, houskový knedlík

II. Kuřecí prsíčko plněné masovou faší a slaninou, bramborová kaše

169 Kč

Pátek 12. 12.

Čočková polévka

I. Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík

II. Gril mix (kotlet, kuřecí, panenka), sázené vejce, šťouchané brambory

169 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

Nabídka pro každý den po celý týden

Kachní prsíčko z grilu s batátovým pyré
a restovanou zeleninou

199 Kč

Pivnice_u_dudaka_ostrava_poruba.png
bottom of page