top of page

DENNÍ MENU

Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.

Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!

DENNÍ MENU

od
20.–24. 10. 2025

Pondělí 20. 10.

Vývar s masem a nudlemi

I. Grilované kuřecí prsíčko se šunkou a sázeným vejcem, šťouchané brambory se špenátem a BBQ majonézou

II. Tagliatelle s boloňským ragů a parmezánem

169 Kč

Úterý 21. 10.

Květákový krém s krutony

I. Smažená drůbeží jatýrka s vařenými bramborami a tatarkou

II. Vepřové kostky na houbách s houskovým knedlíkem

169 Kč

Středa 22. 10.

Zeleninová polévka

I. Vepřové karbenátky s kyselým zelím a vařenými bramborami

II. Kuřecí steak s třemi druhy sýrů, hranolky

169 Kč

Čtvrtek 23. 10.

Frankfurtská polévka

I. Vepřový španělský ptáček s jasmínovou rýží a okurkový salát

II. Kuřecí řízek s domácím bramborovým salátem

169 Kč

Pátek 24. 10.

Zelná polévka

I. Maminčino kuřecí stehýnko s bramborovou kaší a rajčatovým salátem

II. Smažený sýr se šunkou, hranolky a tatarka

169 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

Nabídka pro každý den po celý týden

Tagliatelle s kuřecím masem, smetanou a baby špenátem a parmezánem

179 Kč

Pivnice_u_dudaka_ostrava_poruba.png
bottom of page