top of page

DENNÍ MENU

Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.

Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!

DENNÍ MENU

od
18.–22. 8. 2025

Pondělí 18. 8.

Bramborová polévka

I. Přírodní kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, šťouchané brambory, rajčatový salát

II. Chilli con carne s mletým hovězím masem

169 Kč

Úterý 19. 8.

Vývar s masem a nudlemi

I. Vepřové ražniči z pekáče, hranolky a tatarská omáčka

II. Královský kuřecí řízek se šunkou a čedarem, vařené brambory a pikantní omáčka

169 Kč

Středa 20. 8.

Kapustová polévka s bramborem

I. Halušky s bryndzou a grilovanou paprikovou klobásou

II. Medailonky z vepřové panenky na pepřové omáčce s americkými bramborami

169 Kč

Čtvrtek 21. 8.

Boršč

I. Grilované kuřecí špízky s anglickou slaninou, vařenými bramborami a tzatziki

II. Hovězí guláš s našim houskovým knedlíkem a čerstvou cibulkou

169 Kč

Pátek 22. 8.

Tomatová polévka s těstovinou

I. Smažená kuřecí prsíčka s lehkým bramborovým salátem

II. Vepřový vrabec, kyselé zelí, variace bramborových a houskových knedlíků

169 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

Nabídka pro každý den po celý týden

Halušky s uzeným masem, zelím
a vídeňskou smaženou cibulkou

179 Kč

Pivnice_u_dudaka_ostrava_poruba.png
bottom of page