DENNÍ MENU
Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.
Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!
DENNÍ MENU
od
8.–12. 12. 2025
Pondělí 8. 12.
Frankfurtská polévka
I. Loštické karbenátky, bramborová kaše, hanácký salát
II. Medailonky z vepřové panenky, houbová omáčka, hranolky
169 Kč
Úterý 9. 12.
Česneková polévka s bramborem a klobásou
I. Vepřové kostky na kmíně, jasmínová rýže, okurkový salát
II. Mexický kuřecí steak (fazole, kapie, cibule, česnek), šťouchané brambory
169 Kč
Středa 10. 12.
Kapustová polévka se slaninou
I. Vepřové rizoto s hráškem a strouhaným sýrem, salát z červené řepy
II. Smažená kuřecí játra, vařené brambory a tatarka
169 Kč
Čtvrtek 11. 12.
Vývar s masem a nudlemi
I. Vepřová pečeně na smetaně, houskový knedlík
II. Kuřecí prsíčko plněné masovou faší a slaninou, bramborová kaše
169 Kč
Pátek 12. 12.
Čočková polévka
I. Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík
II. Gril mix (kotlet, kuřecí, panenka), sázené vejce, šťouchané brambory
169 Kč
TÝDENNÍ NABÍDKA
Nabídka pro každý den po celý týden
Kachní prsíčko z grilu s batátovým pyré
a restovanou zeleninou
199 Kč
